Irakisk källa: “IS-frisörernas uppgift var att göra yazidiska flickor attraktiva så de kunde säljas för ett högre pris”

FeminismLeave a Comment on Irakisk källa: “IS-frisörernas uppgift var att göra yazidiska flickor attraktiva så de kunde säljas för ett högre pris”

Irakisk källa: “IS-frisörernas uppgift var att göra yazidiska flickor attraktiva så de kunde säljas för ett högre pris”

– Jag har pratat med flera hundra sexslavar mellan 2015-2016 och alla gav samma bild. Först blev de kidnappade och sen levde de med sina förövare och blev självdestruktiva. De försökte klippa av sig håret och skada ansiktet för att inte se bra ut inför sina “ägare”. Vissa flickor försökte även se ut som pojkar och önskade att hellre bli avrättade än tvingas fortsätta som sexslavar. De tänkte att de skulle bli avrättade som andra killar blivit i övre puberteten. När flickorna skulle säljas vidare handlade det om att maximera priset. Vissa flickor blev transporterade till Syrien och andra ställen och fick då åka till frisörerna inom IS, för att fixas och stylas i syfte att se bra ut och bli sålda för ett så högt pris som möjligt”, berättar källan.

– Det som många berättade om var hur de inte bara såldes en gång utan många gånger och varje säljare ville ha ett högt pris och oftast var frisörerna med och fixade även inför nästa försäljning med dessa utsatta flickor. Det fanns speciella marknader för sexslavar, och de flesta köpare var män från Saudi Arabien.

Yazidiflickorna har inte bara blivit traumatiserade genom kidnappning och genom att få se manliga familjemedlemmar avrättade genom halshuggning och sett deras huvuden rulla på marken, utan de har blivit brutalt våldtagna och sålda och våldtagna igen och däremellan “fixade” för försäljning av sådana som den svenska frisören Lisa Andersson. Yazidierna är demoniserade som folkgrupp av Islam och Haditherna och det finns en berättelse där de kopplas samman med en demon som liknar kung Salomo som gjorde kvinnor gravida. Barnen som föddes är enligt Haditherna förmänskligade demoner som skall bekämpas och dessa anses vara den kurdiska minoriteten yezidier. Denna urgamla folkgrupp, som funnits i tusentals år mellan Eufrat och Tigris i Irakiska Kurdistan, har drabbats av 74 folkmord. De bokstavstroende tar myterna på allvar och en sekt som IS följer Koranen och Haditherna till varje bokstav. När ett folk blir utsatt för 74 folkmord och demoniseras kan inte Sverige bara vara likgiltigt. Trots detta vägrar vår S+MP regering att erkänna det yazidiska folkmordet. Jag skäms för att vara svensk! Det kändes inte heller bra att se Margot Wallström vara bland gästerna när Nobels Fredspris delades ut och fd sexslaven Nadja Mourad fick priset. Hon tackade många länder men inte Sverige! Jag skämdes återigen för att var svensk! Nu är frågan hur Sverige skall agera mot dessa IS-fruar – långtifrån så oskyldiga som de vill framstå…

– Vi vet att många unga flickor såldes många gånger och genom att Lisa varit en av frisörerna så har hon varit extra involverad, säger källan. Hon ljuger mitt framför kameran och journalisten är dåligt påläst och ställer inga frågor om detta! Sexslavarna skulle vara attraktiva och gjordes i ordning och blev sedan sålda i Raqqa, Dayr az-Zawr och Mousel.

Vad är straffet för att vara en del i denna terrorstat? 5000 flickor blev kidnappade och sexslavar under IS. Många mördades efter att de förbrukats. I ett sista illdåd ska IS ha mördat 50 yazidiska sexslavar och lämnat deras avhuggna huvuden i soptunnor, enligt källor till Daily Mail. Att aktivt verka för att små flickor blir sålda till högstbjudande och förnedras, våldtas och många gånger också slutligen mördas av vidriga män och kvinnor som hjälpt till med sina tjänster? Hittills har ingen blivit dömd av de återvändande IS-terroristerna i Sverige. Därför ser jag ingen anledning till att någon skall få återvända och leva som vanligt här i vårt land. Vi svenskar måste våga säga och ropa ut. Inga manliga och kvinnliga terrorist jihadister på våra gator!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top