Filmer

I denna film får vi ta del av hur iranska lagar ger männen total makt över landets kvinnor. Mammor har inte juridisk vårdnad över sina barn, fäder kan gifta bor 13 åriga döttrar och gifta kvinnor måste få sina mäns godkännande för arbete utomhus eller för att resa mellan städer. 
 
Gulan Avci (L) är en svensk politiker med kurdiskt ursprung. Hon berättar hur judarnas historia påminner henne om hennes folks historia. När israelerna har riskerat att kastas ut i havet har kurderna varit tvungna att söka skydd i bergen.
 
“Vi lever i en tid då kampen mellan demokrati, diktatur, människovärde och terrorism inte är självklar som den borde vara.” 
Hon redovisar vidare hur kriget i Syrien har byggt upp ett stort fäste, där terrorister har Israels utplåning som det högsta målet. Detta krig som är vår tids största humanitära katastrof har blivit en chans för globala islamistiska terrororganisationer att flytta fram sina positioner inför en passiv omvärld.
The Backyard MC:s president, Mats Hedenby, tar ställning för både Israel och det judiska folket och förklarar varför. Han beskriver också sitt engagemang och fängelsearbete. 
Israelmanifestationen 2019 Söndagen den 8 september 2019, Humlegården, Stockholm
Israelmanifestationen 2019 Söndagen den 8 september 2019, Humlegården, Stockholm
 
Anosh Ghasri, frilansskribent och utbildare, säger under sitt tal att “Israelmanifestationen skall inte behöva hållas i ett demokratisk land.” “Vilket annat land mäts med så dubbla måttstockar som Israel?”
Han berättar vidare hur han, mot sin vilja, fick skrika “död åt Israel” och sedan trampa på Israeliska flaggan på vägen till klassrummet i skolan i Iran.
Den 7 sep 2019 samlades hundratals Shiamuslimer i Stockholm för att delta i en manifestation. De marscherade från Norra Bantorget till Sergels Torg mitt i Stockholm. Ashuramanifestationen är för att uppmärksamma muslimska imamerna Hussein och Ali. 
Ullis News fick intervjua några deltagare och motdemonstranter som vi publicerade i andra filmer.
Det är tydligt hur Sharialagen följs under  denna marsch där kvinnor och män marscherar segregerat.
 
I denna film pratar jag om Amineh Kakabavehs uteslutning i (V) och Carl Bildts besvikelse över Zarif, Irans utrikesminister.
Denna film är inspelad av Hamed Abdel-Samad som undervisar i förhållandet mellan shia- och sunniislam, och förhållandet mellan vänstern och Islam. Även det faktum att både shia- och sunniledare har inspirerats av en ledarskapsideologi från nazismen klargörs. Genom att benämna högsta ledaren för Guiden som översatts direkt från Führen och Duce.
Syftet med denna film är att utbilda och ge kunskap till såväl svenska medborgare som politiker. Det finns mycket okunskap då det gäller migranter, integration och assimilation samt kunna förstå olika problem i samhället som ex antisemitism.
Stefan Löven har sagt ”många som kommer till Sverige har akademisk utbildning” Har någon av dessa politiker studerat den indoktrinering och hjärntvätt som studenter får genom sin utbildning i många islamska länder? 
Salwa Seyda Omar filmas direkt efter befrielsen från IS och närmare fem år i fångenskap som jezidisk sexslav. Filmen är från mars 2019 efter att SDF (Syrian Democratic Forces) befriade IS sista fäste – Baghuz.
Vidare när hon beskriver hur hon och andra köps och sålts säger hon inte att hon blev sexslav utan ”gift” med jihadisten.  
Sveriges sk feministiska regering böjer sig för Irans ledare och sviker kvinnorna i landet.
En historieskildring av Irans feministiska revolution 1979-2019. Kvinnorna blir utsatta för syreattacker och våld då de trotsar slöjtvånglagen men ändå växer rörelsen och är en fortsättning på revolutionen 1979.
Ullis News ger sin analys vilket handlar om global makt och kvinnor som offras för att tillfredsställa värdens islamister.
Revolutionsgatans tjejer kämpar mot slöjtvång i Iran. Deras mod är stort då de tar av sin hijab varje vecka och går i icke muslimska kläder på gatorna och i tunnelbanan. Om de blir upptäckta av shariapolisen riskerar de bl a fängelse, tortyr och våldtäkt. Vår svenska sk feministiska regering har ett helt annat fokus nämligen att behaga Irans ledare, vilket gör att de permanentar kvinnoförtrycket i feminismens namn! 
Den 8 mars firas kvinnodagen på tunnelbanan av modiga kvinnor som tagit av sig slöjan i Iran. De har gått med i en grupp i sociala medier mot slöjtvång. De går frimodigt ut i tunnelbana och berättar om förtrycket mot kvinnor och filmar med mobil. Iran hör till de länder med strängast tillämpning av sharia och resulterar i arresteringar.
Masih Alinejad, är en exil-iransk journalist, författare och aktivist. Hon är mest känd för sitt engagemang för kvinnors mänskliga rättigheter och för sin kritik av den religiösa regimen i Iran. 
Kampen mot sexuella trackaserier i Iran sker då kvinnorna filmar männen som ofredar på öppna gator. Detta sker mitt i ett av Islams strängaste fästen med tydliga sharialagar.
Masih Alinejad, har ett TV-program på Voice of America (VOA) som heter Tablet ch har börjat en kampanj på sociala medier för utsatta kvinnor som heter #MyCameraIsMyWeapon
Back To Top